Anderen over hun reis

Na drie gesprekken was het zo helder waarom ik tegen dezelfde problemen aan blijf lopen met bepaalde collega’s. Het zal vast nog wel eens gebeuren maar ik weet nu hoe ik mezelf anders in die situatie kan neerzetten waardoor ik niet meegezogen wordt.

 

Demy, Master Leiderschap

Ik stond voor de keuze of ik een nieuwe baan ging aannemen of niet. In 1 gesprek kreeg Danielle het voor elkaar dat ik alle ratio even liet varen en vanuit mijn gevoel kon beslissen. In de ratio bleef ik maar in kringetjes draaien. Ze is gewoon duidelijk en confronterend. Meer had ik niet nodig.

 

Gabriëlla, Marketing en Communicatie medewerker

 

Het gesprek met Daniëlle gaf me ontspanning. Het gaf me de ruimte om niet te wachten op perfecte omstandigheden maar om 1 stap per keer te zetten. Dit hielp me in mijn beslissingen die ik moest nemen. Die stap heb ik ondertussen gezet en nu denk ik, waarom heb ik dat niet eerder gedaan. Door de gesprekken werd het opeens zo helder voor mij wat ik moest doen.

 

Ria, Werkzoekende

Daniëlle zoekt op een rustige creatieve manier met je mee. Soms door te vragen, soms door een opdracht ter plaatse of voor thuis. Ook komt de theorie ter sprake als dat een handvat biedt. Ze houdt het doel in de gaten en benoemt de dingen die zij ziet. Daniëlle laat je niet alleen werken. En dat biedt echt steun.

 

Anke, Communicatieadviseur

Daniëlle is een coach die goed kan luisteren en non-verbale communicatie oppikt om je daarmee direct te confronteren. Deze terugkoppeling met adviezen hielpen mij enorm bij mijn gesprekken met mijn afdelingshoofd waar ik een conflict mee had. Door de coachingsgesprekken met Daniëlle ontdekte ik de diepere achtergrond van mijn probleem.

 

Christiaan R&D Engineer

Ik heb enkele coachingsgesprekken gevolgd bij Daniëlle. De reden hiervoor was dat ik erg ontevreden was in mijn werk. Ik mopperde vaak over mijn werk en voelde me niet gelukkig met mijn baan. Het werk gaf me niet de voldoening die ik er graag uit wilde hebben. Ik had al meerdere keren aan mijn leidinggevende aangegeven dat ik niet voldoende werk had, dat ik graag taken erbij wilde hebben en ook meer verantwoordelijkheid wilde hebben. Op de een of andere manier veranderde er alleen niets aan mijn situatie.


Tijdens de gesprekken met Daniëlle liet Daniëlle mij door haar vragen haarscherp zien dat ik eigenlijk helemaal niet zo goed wist wat ik nou eigenlijk echt wilde met mijn baan. Wilde ik er blijven werken, wilde ik een hele andere richting uit, wilde ik eigenlijk een baan dichter bij huis. De coachingsgesprekken hebben mij erg geholpen om eens goed over alles na te denken en om ook echt een keer keuzes te durven maken. Ik ben door de gesprekken aan het werk gezet om daadwerkelijk te besluiten wat ik wilde en ik ben gaan zien waar ik goed in ben in mijn werk.


Ik kwam er door de gesprekken ook achter dat ik veel duidelijker mijn grenzen aan moest geven op mijn werk en dat ik ook betere en duidelijkere afspraken moest maken. Ik liet dingen teveel op zijn beloop en was dan wel ontevreden dat er niets gebeurde. Door de gesprekken met Daniëlle ben ik een gesprek met mijn leidinggevende aangegaan en kon ik duidelijk maken wat ik precies anders wilde. Wat bleek…? Er kwam een kleine reorganisatie binnen het bedrijf en hierdoor kon ik een andere functie krijgen waar ik me echt op mijn plek voelde.

 

Marlies, Management Assistent

Je voelt je bij Daniëlle welkom, je bent even weg van je normale sfeer in een omgeving waar op een prettige manier ‘gewerkt’ kan worden. Daniëlle komt snel tot de kern van het probleem en merkt wanneer het voor jou nu goed is. Het ‘huiswerk’ is daardoor concreet en goed om aan te werken.

 

Floor, Projectleider

 

Daniëlle is een coach die je op je gemak weet te stellen. Haar coaching kenmerkt zich door wederzijdse interesse, terwijl ze tegelijkertijd duidelijk de expert is. Ze verbond ervaringen uit mijn kinderjaren aan ervaringen op mijn werk, waardoor ik nieuwe inzichten kreeg over mijn motivatie om dingen wel of niet te doen. In drie sessies van twee uur en met wat huiswerk tussendoor hielp Daniëlle me om te ontdekken dat ik klaar ben voor een nieuwe baan en oefenden we zelfs nog een sollicitatiegesprek. Twee maanden na de laatste coachingsbijeenkomst had ik een nieuwe baan.

 

Adrie, Communicatieadviseur