Dierenarts pleit voor Hond op kantoor


Dierenarts pleit voor hond op kantoor|Werk & inkomen| Telegraaf.nl Start Visual Website Optimizer Synchronous Code End Visual Website Optimizer Synchronous Code Google Analytics Initialisation code REVENUE SCIENCE AD TAG CODE END REVENUE SCIENCE AD TAG CODE Begin hotjar End hotjar TradeDoubler site verification 2310805 START SYNC TEALIUM TAG END SYNC TEALIUM TAG

StartFragment

Amsterdam - Hét wondermiddel tegen stress en burn-outs is geen sabbatical of yogacursus, maar een kwispelende viervoeter onder het bureau. RSPEAK_STOP

De oproep aan werkgevers om ’huisdiervriendelijk’ beleid wordt van verschillende kanten steeds luider. Zo pleit de Amsterdamse dierenarts Piet Hellemans voor meer huisdieren op kantoor. En hij kan weten hoe heilzaam het gezelschap van zo’n dier kan zijn: jack russell Gijs (12) is sinds jaar en dag Hellemans’ vaste metgezel onderweg.

Maar ook kantoorwerkers kunnen baat hebben bij het gezelschap van Fikkie tussen negen en vijf, meent de dierenarts. „Je gaat ermee lopen in de lunchpauze, dat werkt enorm stressverlagend. Het geeft je de kans om stoom af te blazen als je dag niet lekker loopt, of als je onzekerheid hebt vanwege een reorganisatie.”

EndFragment

Delen met je omgeving

In de brievenbus