March 12, 2020

January 30, 2019

Please reload

In de brievenbus

Be the Change....

26 Aug 2016

"Verander de wereld begin bij jezelf" dat is een veelgehoorde Nederlandse uitdrukking. Het is een actieve uitdrukking, het vraagt je om in actie te komen. Een nuttige uitdrukking maar hoeveel mooier klinkt hij in Engels.  “Be the change you want to see in the world” . Deze uitdrukking is veel authentieker.  Eigenlijk staat er vertaald in het Nederlands. Ben de verandering , zoals je wilt dat de wereld verandert.  Mooi om over na te denken, wat verander ik om de verandering in de wereld te gaan zien. En wie heeft deze wijze gedachte gegeven? Een man die dit in de praktijk ook daadwerkelijk deed, of moet ik zeggen de man die de verandering in de wereld ook daadwerkelijk was.  

 

 

 

Mahatma Ghandhi, wat een bijzondere man.

Please reload

Delen met je omgeving