Ik hou van mij...Het coachlied voor 2017?


Soms heb je liedjes die al oud zijn en weer zo mooi voorgedragen worden zodat ze opnieuw tot leven komen. Onderstaand de tekst van Harry Jekkers "Ik hou van mij", deze week gezongen door Bart van der Weide (Racoon) bij dwdd. Zoals Bart laat weten; recht in je bakkes..... Hier draait het toch om; als je van jezelf houdt dan kan je ook van een ander houden. Voor mij... Het Coachlied van 2017, en het jaar is net een maand oud.

Harry Jekkers - Ik Hou Van Mij

Ik hou van.. mij hoor je nooit zingen Ik hou van mij wordt nooit gezegd maar ik hou van mij ga ik toch zingen want ik hou van mij, van mij alleen en ik meen het echt, hehehehe! Ik hou van mij, want ik ben te vertrouwen Ik hou van mij, van mij kan ik op aan Ik hou van mij, op mij kan ik tenminste bouwen Ik hou van mij en ik laat mij nooit meer gaan! Ik blijf bij mij, en niet voor even Ik blijf bij mij, voor eeuwig en altijd ben zelfs bereid mijn leven voor mezelf te geven ik blijf bij mij, totdat de dood mij scheidt! Ik hou van jou zeg ik soms ook wel Ik hou van jou, schat en ik meen het echt maar ik hou van jou zeg ik alleen maar voor de spiegel zo komt ik hou van jou weer bij mezelf terecht, heeey! Ik hou van mij, van mij, van mij en van geen ander, yeah yeah! Want ik ben verreweg, de leukste die ik ken, jeuh Ik hoef mezelf zonodig ook van mij niet te veranderen ik hou van mij mezelf, gewoon zo als ik ben Want ik hou van jou betekent meestal: schat, hier heb je mijn problemen, los maar op, jeuh! ik leef in een hel en verwacht van jou de hemel (ja) Je geeft de hel weg, dank je wel zeg, rot lekker op Want houden van een ander, dat heb jij alleen maar nodig omdat je niet genoeg kan houden van jezelf Hou van jou joh, maak de ander overbodig, want ware liefde, geloof me, begint áltijd bij jezelf want ik hou van jou is niet de sleutel tot de ander maar ik hou van mij, al klinkt het bot en slecht want wie van zichzelf houdt, die geeft pas echt iets kostbaars als ie ik hou van jou tegen een ander zegt

Delen met je omgeving

In de brievenbus