March 12, 2020

January 30, 2019

Please reload

In de brievenbus

Vakantie tijdens formatie?

24 Jul 2017

 

De media kreeg er geen genoeg van..... Belachelijk, hoe moet dat nu verder met Nederland. Een demissionair kabinet, prinsjesdag lonkt om de hoek. Twee weken niet onderhandelen.... dat kan echt niet.

Ik vind het juist nodig dat er ruimte en lucht komt in de formatiegesprekken. Even op vakantie met je gezin, naar een festival of  de hele middag de Tour de France kijken. Juist vanuit de rust en de ruimte kom je tot nieuwe mogelijkheden. Wie kent dat niet, op de fiets weet je opeens hoe je een probleem kan kraken, dobberend op een luchtbedje zie je nieuwe mogelijkheden. Originele ideeën komen niet vanachter de computer of aan de vergadertafel maar vanuit de rustmomenten. Hoeveel moeite hebben we vaak om op het werk weg te komen, we rammen die e-mailbox op het laatst leeg. Na je vakantie heb je weer je focus en geef je de juiste mails prioriteit. 

Heren, petje af voor het goede voorbeeld en geniet van de ruimte en lucht. Dat zouden meer mensen moeten doen.

Please reload

Delen met je omgeving