March 12, 2020

January 30, 2019

Please reload

In de brievenbus

Heb jij ook weer behoefte aan ritme en regelmaat ? Dat is raar!

14 Aug 2018

 

Het is toch raar dat je een paar weken geleden zei: "ik ben zo aan vakantie toe". En we zijn nog geen maand verder en je hoort jezelf zeggen: "ik ben blij als we weer in het ritme zitten".   Hoe komt dat toch? Daar is een simpele formule voor.

 

Ritme = discipline + vrijheid in 1.

 

Ritmes beschermen ons tegen het 'eindeloze vullen van de tijd'. Ritmes geven ons de vrijheid om af en toe 'nee' te zeggen, 'om op vaste momenten rust te nemen, niets te doen of te zwijgen'. Juist de discipline die nodig is om je aan het ritme te houden zorgt voor de vrijheid om momenten rust te nemen.  Dus zo raar is het niet.

Ritme = discipline + vrijheid in één.

Please reload

Delen met je omgeving