March 12, 2020

January 30, 2019

Please reload

In de brievenbus

We repeat what we don't repair, agree?

13 Nov 2018

We repeat what we don't repair. Ik vond deze quote altijd wel duidelijk maar ik begin te twijfelen. Moet je alles wel repareren. Bob de Bouwer zou direct zeggen: "Nou en of". Maar in de menselijke relaties vormen de deuken en de krassen je ook tot een uniek individu.  Er zijn ook dingen die niet op te lossen zijn.  Moeten we alles repareren?

 

Mijn antwoord is heel simpel...

Als je er last van hebt, ga het repareren.

 

Als je telkens weer tegen dezelfde steen aanloopt, als je weer dezelfde patronen herkent.... ga dan de basis repareren. Soms moet je iets repareren van lang geleden in plaats van telkens herstellen in het hier en nu. 

 

 

 

Please reload

Delen met je omgeving