Doe wat je moet doen, maar zorg dat je ruimte overhoudt voor andere dingen


Alvast een goed voornemen voor het nieuwe jaar, of begin direct, je hoeft niet te wachten.

Doe wat je moet doen, maar zorg dat je ruimte overhoudt voor andere dingen.

In de ruimte gebeuren de spontane, creatieve en leuke dingen. Ben je altijd druk en aan het goochelen met je agenda; plan dan je ruimte. Als je het altijd druk hebt dan kan je waarschijnlijk heel goed plannen. En dat is het enige wat je hoeft te doen om ruimte te creëren. Zowel op je werk als thuis gaat dit je veel meer opleveren, dan wanneer je alleen de dingen doet die je moet doen.

Plan een ochtend een middag of een avond of zelfs een hele dag of een weekend. Wat gebeurd er als je ruimte in je agenda zet. Neem die ruimte, eis hem op en leer weer wat ongemak, verveling, spontane koffiemomentjes en bankhangen is. Veel plezier.

Delen met je omgeving

In de brievenbus